New Life 4 Kids

Help de kinderen

Bank: NL68 INGB 0007 8130 19

Doel

Onderwijs aan kansarme zigeunerkinderen in (Wit) Rusland/Oekraïne mogelijk maken. Deze kinderen zijn niet zichtbaar voor de rest van de wereld, er is veel armoede en analfabetisme. Met deze stichting willen we ze enige kwaliteit van leven bieden. Zij leven in een sterk gesloten cultuur, waarbij men geheel op elkaar is aangewezen. Wij gaan ervan uit dat een ieder zijn kwaliteiten en talenten heeft, zo ook deze kinderen. De zigeunercultuur kenmerkt zich door een grote creativiteit en aanleg voor muziek en dans. Door onderwijs willen wij hen ook stimuleren dit verder te ontwikkelen.

Een Christelijke leefgemeenschap (dorp) stichten waar mensen direct bij hun huis ook kunnen werken, een boerderij (met ongeveer 20 koeien), tevens kaasmakerij (vanuit Nederland opgezet) als ook een winkel. Hierbij een school stichten voor de kinderen waar zoveel mogelijk door vrijwilligers uit onder andere Nederland wordt les gegeven met leermiddelen die we hebben ingezameld, waarbij les en leermethodes vanuit Nederland worden gehanteerd.

Laatste project

Op dit moment lopen er diverse projecten om ons doel te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan het inzamelen van goederen, het verkopen van schilderijen en het inzamelen, opknappen en beschilderen van meubels voor de verkoop. Op onze projecten pagina houden wij u op de hoogte.

Visie

Het stichten van een christelijke leefgemeenschap in Rusland, alwaar onderwijs, wonen, werken en medische voorzieningen worden samengebracht. Mensen kunnen daar zelfredzaam wonen en zich ontwikkelen. Leren in eigen levensbehoefte te kunnen voorzien. Lees meer...


Missie

Delen met daklozen en zigeuners, hen een beter leven geven en hen kansen bieden om een toekomst op te bouwen.

 

Organisatie

New Life 4 Kids is een onderdeel van de stichting New Life with Jesus. Wij verbinden vanuit een christelijk gedachtegoed mensen wereldwijd in de strijd tegen armoede.

Ongeacht kleur, nationaliteit, religie en afkomst, elk kind droomt van en heeft recht op een prettig leven. Onze organisatie stimuleert en ondersteund hen om hun dromen waar te maken.

Bestuur:

Nieuwstraat 44, 1404 JN Bussum Nederland.                              

Inessa Yurchanka


Tel. + 31 655400166

Bank:

IBAN: NL68 INGB 0007 8130 19


KVK.68373716


RSIN 857417794 


Activiteit: 94 996

© 2018 New Life with Jesus


NEW LIFE 4 KIDS